Hva:

Drivhuset er et møterom som kan benyttes av elevbedrifter, nystartede bedrifter og gründere i Selbu og Tydal.  Rommet er lokalisert i forbindelse med bankens kantine i kjelleren ved vårt hovedkontor i Selbu. Her er det rom for idemyldring og støtte for elevbedrifter og nyetableringer, med tverrfaglig support. Her kan gode ideer og forretningsplaner utvikles til levedyktige prosjekter, og vi ser for oss at framtidens lokale arbeidsplasser kan skapes her. 

 

Hvorfor:

En felles møteplass for gründere og nyetablerere, hvor erfaringer og kompetanse kan utveksles. I tillegg kan banken gi verdifull rådgivning, og være en sparringspartner i planleggings- og oppstartsfasen av en ny bedrift.

 

Hvordan:

Her kan man booke møterom med alle fasiliteter. Send forespørsel til drivhus@selbusparebank.no for å reservere møterommet, og evt. booke kompentanse fra en bedriftsrådgiver i Selbu Sparebank. Vi kan også bistå med å trekke inn relevante ressurser hos noen av våre samarbeidspartnere. F.eks. regnskapskontor.

 

Åpningstid:

Mandag - fredag kl 09.00 - 15.00.

Byggets kantine ligger vegg i vegg, og er åpen kl 11.00 - 12.00. Her er det mulighet til å kjøpe seg lunsj, og betale med VIPPS.

Kaffe/te er gratis for brukere av drivhuset. Vi anbefaler at det bestilles lunsj på forhånd - senest dagen i forveien - hvis det er store grupper som bruker møterommet.