Det er for tiden innført mange strenge restriksjoner i fht. coronaviruset, og som bank har vi tilpasset oss og gjennomført diverse smitteverntiltak for å bidra i kampen mot spredning av viruset.

Innskuddsautomat / minibank benyttes til innskudd og uttak av kontanter

For at våre kunder skal få mulighet til å sette evt. overskudd av kontanter inn på sin bankkonto, anbefaler vi å benytte vår innskuddsautomat / minibank i hhv. Selbu eller Tydal til denne tjenesten.

Innskuddsautomaten er enkel i bruk, og krever at det benyttes et Visa debetkort for å verifisere brukeren. Sedler og mynt telles i automaten, og du taster inn ditt (evt. din bedrifts) kontonummer i Selbu Sparebank og evt. tekst. Maksbeløp for innskudd fra privatkunder er kr. 20.000 og bedrifter kr. 50.000.

Vi kan bistå med hjelp og veiledning ved første gangs bruk. Ta evt. kontakt med en ansatt i ekspedisjonen i bankens åpningstid.

Tømme sparebøsse?

Det arrangeres ikke sparebankuke i år. 

Hvis det er absolutt behov for å tømme fulle sparebøsser, må de også telles i innskuddsautomaten. Registrer deg med ditt Visa debetkort, og tast deretter kontonummeret til barnet.  OBS! Nøkkel til sparegris lånes ut ved henvendelse i skranken i åpningstida. 

 

Innskuddsdag i Trondheim, Hommelvik og Stjørdal

Torsdag 8. oktober kan vi ta i mot kontanter for innskudd på konto i banken. 

OBS! Dette må avtales/bookes på forhånd!  Følg våre smittevernsregler i hht. sykdom og renslighet.

 

Takk for at du hjelper oss i begrensningen av smittespredning!