Juryens begrunnelse:

Vi starter med den første, som etter juryens mening tar kundebehandling til nye høyder, både før og under arrangement.

Prisvinneren har en avslappet og ledig stil, yter fremragende service, er hyggelig og gjestfri, legger stor vekt på personlig kontakt og er villig til å strekke seg langt for å imøtekomme kundenes behov og ønsker.

Ikke minst ble dette synlig under Landsskytterstevnet i august, da han kompenserte manglende vaskemuligheter på Årsøya ved å ta med seg camping-gjestenes klesvask heim for å vaske den der.

Eller da han så at han kunne utvikle og forbedre servicen på Årsøya ved å skaffe en egen pizzaovn etter sommerens fotball-VM-arrangement i Trondheim.

Prisvinneren har gjort og gjør fortsatt en formidabel jobb for Årsøya, både som vaktmester og vertsskap. Han er æreskjær og sier "aldri nei" - og sier han nei, går det som oftest over i et ja i løpet av en halv dag.

Han har vært styreleder og daglig leder i Årsøya Fritidspark gjennom en utfordrende periode. Han er nå vaktmester, ildsjel og en sentral brikke i den videre utviklinga av øya. Og nå blir han også arrangør!

Dersom han og kona (for hun er en svært viktig del av det hele) tar på seg noe, vet vi at det blir gjort 110 % og at de legger sjela si i alt og ikke minst alle. Ingen oppgave er for stor, og ingen for liten.

Vi kan også legge til at på tross av at han på ingen måte er utdannet kokk, så har han på egen hånd tilegnet seg kunnskap og kompetanse og etter hvert blitt Norges-kjent for sin unike helstekte gris. Like mange skryter av pizzaen som etter hvert har blitt et varmerke.

Sammen med kona Laila og familien, har han siden 2005 utviklet Camp Eggen.

Vi gratulerer Svend Eggen med Årets Hederspris 2018!