Konkurransen om uttrekkspremier ble avsluttet pr. 1. november.

Vinnere:

Godterikurv:

Malene Eidem

19 Kinobilletter:

Nora Hårstad, Simen og Markus Lundemo, Ada Julie og Thea Sofie Utler Østby, Madelen og Kristoffer Brudal, Peder og Ingvild Rønsberg Kjøsnes, Jonas og Tina Kulset, Tiril Renå Moen, Julie Kulset Andersen, Marcus, Mathias og Michael Langli-Tuseth, Magnus og Håkon Foss, Malene Eidem.

Takk for deltagelsen!

.............................................................................................

I år blir det ingen tradisjonell sparebankuke, der vi inviterer barna til banken for å tømme sparegrisen og motta sparepremier. Dette er for å hindre risiko for smittespredning av Covid19.

Vi ønsker likevel å ha fokus på viktigheten av å spare jevnt og trutt til barna i oppveksten.

Derfor inviterer vi til digitale sparedager, der vi oppfordrer f.eks. foreldre, besteforeldre til å sette av et beløp eller opprette en spareavtale til barnet sitt via mobil- eller nettbank. Smartspar er også en enkel måte å spare til barnet på. Les mer om hvordan du sparer i Smartspar på  https://selbusparebank.no/spare/smartspar

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Uttrekkspremier

Alle barn som deltar vil få en oppmerksomhet i posten fra oss. I tillegg er de med i trekningen om en godtekurv, samt ga kort som kan brukes til kinobesøk i Trondheim eller på Stjørdal. De heldige vinnerne vil bli publisert på vår hjemmeside etter fristen.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Vilkår for å delta i konkurransen.

  • Sett av penger til sparing til barnet.
  • Fyll ut vedlagte skjema og send til  selbu@selbusparebank.no
  • Svarfrist 01.11.2020.

Svarskjema varte henne.

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Obs! Det er mulig å tømme fulle sparegriser og sette inn penger via våre innskuddsautomater i Selbu og Tydal. Vi anbefaler likevel at dere venter med dette til at restriksjonene i fht. smittefare er over. Vi ser ofte at det blir problemer med sammenbrettede sedler fra sparegrisen når pengene skal telles. Sedler bør derfor ikke legges på sparegrisen, men holder utenom. Evt. tømming må skje i bankens åpningstid , sånn at vi kan låne ut nøkkel til grisen.