Dette er noe vi beklager sterkt. Vi har i mange år tilbudt en telegram-ordning for konfirmanter i Selbu og Tydal, der våre kunder kunne skrive seg på en telegramliste til den enkelte konfirmant. Beløp som ble betalt inn, ble summert opp og sendt som en bankremisse sammen med telegrammet til konfirmantene i forbindelse med konfirmasjonsdagen.

 

På grunn av anbefalte smitteverntiltak i forbindelse med Covid-19, må vi dessverre meddele at tjenesten ikke tilbys av banken i år. Listene har vært samlet i permer, og det er svært mange som blar i de samme listene hver dag i tiden før konfirmasjonsdagene. Vi ser at dette er en klar kilde for smitte, og det kan derfor ikke gjennomføres sånn som situasjonen er for tiden.

 

Telegramlister til konfirmanter har vært et svært populært tilbud lokalt. Tjenesten er basert på selvbetjening og tillit, og det finnes dessverre ingen elektronisk løsning som kan erstatte denne «selvbetjente» telegramløsningen.

 

Vi oppfordrer derfor foreldre, slekt og venner til konfirmantene om å tenke alternativt i år.

 

Bankens forslag til alternativ hilsen:

  • VIPPS m/gavekortløsning (Konfirmanten må ha et Vippsnummer)
  • Eika Verdikort – fås kjøpt i banken (min. beløp kr 200)
  • Gavekort i Eika-fond eller innskudd på bankkonto
  • Bankremisse – fås kjøpt i banken

 

Selbu Sparebank vil i år gi alle konfirmanter i Selbu og Tydal et gavekort i Eika-fond på kr 500, som en gave fra banken.

 

Vi ønsker alle konfirmanter lykke til! Håper dere får en fin dag 😊